شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید

ژل ضد حساسیت دندان (Desensibilize Nano P)

  ژل ضد حساسیت دندان (Desensibilize Nano P) این ژل از محصولات منحصر به فرد بوده که حاوی نانو ذرات هیدروکسی آپاتیت برای درمان حساسیت دندان است. پیشگیری از پوسیدگی و ری میترالیزاسیون. دلایل فراوانی برای بروز حساسیت دندان وجود دارد، اما روند حساس شدن د
0 تومان / ناموجود
تولید کننده: FGM
+ -
  ژل ضد حساسیت دندان (Desensibilize Nano P) این ژل از محصولات منحصر به فرد بوده که حاوی نانو ذرات هیدروکسی آپاتیت برای درمان حساسیت دندان است. پیشگیری از پوسیدگی و ری میترالیزاسیون. دلایل فراوانی برای بروز حساسیت دندان وجود دارد، اما روند حساس شدن دندان‌ها در اصل یکی است؛ داخل دندان در تماس با جهان خشن خارج قرار می‌گیرد! دندان‌های ما عمدتاً از عاج تشکیل می‌شود که به نوبه خود حاوی پایانه‌های عصبی حساس است. در حالت عادی مینا روی عاج را می‌پوشاند و این لایه در برابر آسیب‌های خارجی از دندان محافظت می‌کند. اما اگر مینای دندان ساییده یا پوسیده شود یا ترک بخورد دندان حساس می‌شود. یک نظریه دندانپزشکی در این رابطه می گوید: نظریه هیدرودینامیک این استدلال را مطرح می‌کند که جریان مداوم مایع داخل عاج دلیل اصلی تیر کشیدن دندان است. این مایع در دمای پایین منقبض و بالعکس در دمای بالا منبسط می‌شود. ترشی یا شیرینی شدید مایع را بیرون می‌کشد و هوا آن را خشک می‌کند. لمس کردن آن، مانند زمان درمان‌های دندانپزشکی، آن را بیشتر تحریک می‌کند. تغییر در جریان مایع گیرنده‌های مکانیکی موجود در عصب‌های توبول‌ها را فعال می‌کند، به بیان دیگر مقدار استاندارد مایع تغییر می‌کند و در نتیجه درد بروز می‌یابد. واقعیت این است که دندان‌های ما نسبت به تقریباً هر چیزی حساسیت دارد. کم مسواک زدن، به شدت مسواک زدن، خوراکی‌های اسیدی ترش یا شیرین، کثیف بودن دندان‌ها. جرم‌گیری یا سفید کردن دندان‌ها، دندان قروچه کردن، شکلات سفت و … همه و همه باعث حساسیت دندان‌ها می‌شود.
بررسی و نظر خود را بنویسید
  • تنها کاربران عضو می توانند بررسی خود را بنویسند
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
  ژل ضد حساسیت دندان (Desensibilize Nano P) این ژل از محصولات منحصر به فرد بوده که حاوی نانو ذرات هیدروکسی آپاتیت برای درمان حساسیت دندان است. پیشگیری از پوسیدگی و ری میترالیزاسیون. دلایل فراوانی برای بروز حساسیت دندان وجود دارد، اما روند حساس شدن دندان‌ها در اصل یکی است؛ داخل دندان در تماس با جهان خشن خارج قرار می‌گیرد! دندان‌های ما عمدتاً از عاج تشکیل می‌شود که به نوبه خود حاوی پایانه‌های عصبی حساس است. در حالت عادی مینا روی عاج را می‌پوشاند و این لایه در برابر آسیب‌های خارجی از دندان محافظت می‌کند. اما اگر مینای دندان ساییده یا پوسیده شود یا ترک بخورد دندان حساس می‌شود. یک نظریه دندانپزشکی در این رابطه می گوید: نظریه هیدرودینامیک این استدلال را مطرح می‌کند که جریان مداوم مایع داخل عاج دلیل اصلی تیر کشیدن دندان است. این مایع در دمای پایین منقبض و بالعکس در دمای بالا منبسط می‌شود. ترشی یا شیرینی شدید مایع را بیرون می‌کشد و هوا آن را خشک می‌کند. لمس کردن آن، مانند زمان درمان‌های دندانپزشکی، آن را بیشتر تحریک می‌کند. تغییر در جریان مایع گیرنده‌های مکانیکی موجود در عصب‌های توبول‌ها را فعال می‌کند، به بیان دیگر مقدار استاندارد مایع تغییر می‌کند و در نتیجه درد بروز می‌یابد. واقعیت این است که دندان‌های ما نسبت به تقریباً هر چیزی حساسیت دارد. کم مسواک زدن، به شدت مسواک زدن، خوراکی‌های اسیدی ترش یا شیرین، کثیف بودن دندان‌ها. جرم‌گیری یا سفید کردن دندان‌ها، دندان قروچه کردن، شکلات سفت و … همه و همه باعث حساسیت دندان‌ها می‌شود.