پودر ایرفلو - Nik darman پودر ایرفلو - Nik darman حاوی اکسید آلومینیم و اسانس نعنا می باشد که برای آماده سازی قبل از فلوراید تراپی و بلیچینگ و همچنین آماده سازی سطوح قبل از باندینگ و سمان کردن اینله، انله، کران، ونیر و رستوریشن های کامپوزیتی استفاد
خمیر پولیش الماسه MASTERDENT این محصول برای پولیش کامپوزیت، آمالگام، پرسلن، کستینگ (Casting) بسیار ایده آل می باشد. همچنین در داخل و خارج دهان قابل استفاده است. خمیر پرداخت الماسه MASTERDENT ماده ایی خالص و فاقد مواد سمی می باشد که با وجود بیس پلی
ژل فلوراید Nik darman - Florax دارای خاصیت اسیدی می باشد که فاقد گلوتن و ترکیبات مضر قندی است و دارای ویسکوزیته مناسبی است . شستشوی این ماده آسان است و و در زمان 60 ثانیه اثر می کند.
خمیر کلسیم هیدروکساید - Nik darman حاوی سولفات باریم می باشد و برای پر کردن کانال به صورت موقت قابل استفاده است. این خمیر دارای خاصیت رادیو اپک می باشد و در سرنگ 3.7 گرمی عرضه شده است.
ترمیم دندان یکی از روش هایی است که برای درمان و پیشگیری از پوسیدگی دندان ها استفاده می شود و برای این کار دندانپزشک به تشخیص خود از مواد ترمیمی متنوعی که تولید شده است استفاده می کند.
استفاده از پروتز ها یکی دیگر از روش هایی است که برای ترمیم دندان استفاده می شود . پروتز ها شامل روکش ،بریج و دندان های مصنوعی می شود.