شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
کاربرد گان جراحی در مراکز درمانی چیست
کاربرد گان جراحی در مراکز درمانی چیست

در این مقاله دنسیس در مورد کاربرد گان جراحی در مراکز درمانی چیست صحبت میکنیم.

 یکی از مسائل حیاتی در هر قسمتی از مراکز درمانی به خصوص اتاق های جراحی، استریل بودن پوشش تیم علوم پزشکی است. این مساله به سبب عدم انتشار انواع بیماری ها از پزشک به مریض و بالعکس اهمیت دارد.

به همین سبب در این گونه مراکز از پوشش هایی مانند گان جراحی استفاده می شود. اگر می خواهید درباره این محصول و انواع آن بیشتر بدانید، لطفا تا انتها با ما همراه باشید.

 

مشخصات گان جراحی

گان های جراحی معمولا توسط پارچه هایی از جنس اسپان تهیه می شود. علت استفاده از این پارچه، ضدحساسیت بودن آن است. هم چنین پارچه های اسپان دوام خوبی دارند و در حین استفاده دچار پارگی نمی شوند.

انواعی از این گان ها قابل شستشو هستند و در صورت ایجاد لکه بر روی آن به راحتی تمیز می شوند. البته این گان ها برای محیط هایی غیر از اتاق عمل، مانند مطب ها و کلینیک هایی که کمتر با خون و عفونت سر و کار دارند مناسب می باشد.

انواع گان جراحی

در این بخش انواع گان ها را به شما معرفی خواهیم کرد تا مطابق با نیاز خود، بهترین را تهیه فرمایید. انواع گان های جراحی و پزشکی عبارت اند از :

1- گان جراح لمینت: همان طور که از نام آن پیداست، این گان مخصوص دندانپزشکان است. تفاوت این گان جراحی با سایر گان ها در داشتن یک لایه پلاستیک در زیر پارچه اسپان است که باعث عدم نفوذ خون و مایعات بر روی گان به روپوش پزشک می شود.

2- گان بیمار: این گان برای بیمارانی که قرار است تحت عمل جراحی قرار گیرند یا تصویربرداری های پزشکی مانند ام آر آی را انجام دهند، طراحی شده است. گان بیمار از دسته گان های یکبار مصرف به شمار می روند؛ زیرا به سبب هم انتقال بیماری، برای فرد دیگری قابل استفاده نمی باشد. معمولا طول آستین گان های بیمار از سایر گان ها کوتاه تر است تا در صورت نیاز به راحتی سرم را به بیمار تزریق کنند.

3- گان جراح اتاق عمل: این گان از گان های بیمار بلند تر است تا کمترین تماس را با خون و مایعات داشته باشد. معمولا آستین های این گان  به صورت مچ دار دوخته می شود تا مزاحمتی را حین انجام عمل جراحی برای پزشک به وجود نیاورد.

 

گان جراحی رنگی

امروزه بر خلاف چند دهه پیش گان ها با رنگ بندی های مختلفی تولید و بسته بندی می شوند. معمولا گان های جراحی به رنگ سبز، آبی و خاکستری دیده می شوند. شاید این نکته برایتان جالب باشد که رنگ گان جراحی در میزان دید پزشک اثر می گذارد. رنگ های مختلف گان شامل موارد زیر می شود.

1- گان جراحی با رنگ سبز: رنگ سبز نسبت به سایر رنگ ها کمتر باعث خستگی های چشمی و افت قدرت بینایی می شود؛ بنابراین برای جراحی های طولانی مدت گزینه مناسبی به شمار می رود.

2- گان جراحی با رنگ سفید: این گان ها در گذشته نسبت به امروز بیشتر به کار می رفته است. مزیت این رنگ نسبت به سایرین در بهتر نشان دادن لکه و کثیفی است؛ بنابراین از نظر رعایت نکات بهداشتی، گان سفید بهترین است.

3- گان جراحی با رنگ آبی: با گذشت زمان، گان های سفید به علت خستگی چشمی که ایجاد می کردند و پایین بردن قدرت تفکیک بینایی جای خود را به گان های جراحی آبی رنگ دادند. از مزیت های گان جراحی آبی می توان به ایجاد قابلیت دید خوب نسبت به اعضای داخل بدن بیمار اشاره کرد.

 

بیشتر بخوانید: تأثیر دستکش های نخی در پیشگیری از انتقال ویروس

 

نحوه پوشیدن گان جراحی

در این قسمت به نحوه پوشیدن گان های جراحی اشاره می کنیم تا به راحتی از آن ها استفاده کنید. البته حتما قبل از آن با جستجو در اینترنت نحوه صحیح شستشوی دست طبق پروتکل های بهداشتی را یاد گرفته و سپس به سراغ پوشیدن گان جراحی بیایید. پوشیدن گان جراحی مراحلی دارد که عبارت اند از :

1- اولین نکته ای که باید آن را در نظر گرفت این است که از ابتدا تا انتهای پوشیدن گان دست ها باید به سمت بالا باشند.

2- معمولا در داخل گان ها حوله ای برای خشک کردن دست قرار داده شده است. در صورت نبودن می توانید از حوله های یکبار مصرف استفاده کنید و دست های خود را کاملا خشک نمایید. خشک کردن دست از سمت انگشت به آرنج انجام می شود. به هیچ عنوان نباید حوله از مسیری که رفته مجددا به سمت پایین برگردد.

3- گان ها معمولا از سمت پشت یا همان بیرون تا شده و داخل بسته بندی قرار می گیرند. دو دست گان را بگیرید و آن را باز کنید و بلافاصله دست ها را داخل آستین گان جراحی کنید. سپس یک نفر بندهای گان را از پشت می بندد.

 

 

خرید گان جراحی یکبار مصرف

وسایل مورد استفاده در مراکز بهداشتی درمانی از جمله گان های جراحی، به سبب اهمیت ویژه ای که دارند بایستی از مراکز معتبر تجهیزات پزشکی تهیه شوند. این وسایل نه تنها باید کیفیت خوب و قیمت مناسب داشته باشند،

بلکه لازم است تا از استریله بودنشان اطمینان حاصل کنیم. مثل همیشه پیشنهاد ما به شما خرید از فروشگاه معتبر تجهیزات لوازم دندانپزشکی دنسیس است. قطعا با خرید از این فروشگاه و مقایسه محصول خود با سایر مراکز فروش، از کیفیت فوق العاده محصول خود شگفت زده خواهید شد.

یکی از نکات خیلی مهمی که هنگام خرید گان جراحی باید به آن دقت کنید، تاریخ انقضای آن است. در صورت منقضی شدن به هیچ عنوان آن را خریداری نکنید؛ زیرا هرگونه مشکلی هم سلامت خودتان و هم سلامت بیمار را به خطر می اندازد.

 

با ما همراه باشید: دستکش لاتکس و اهمیت استفاده از آن

 

سخن پایانی

با توجه به تمام مطالب گفته به اهمیت کاربرد گان جراحی باکیفیت و بهداشتی در مراکز درمانی پی بردیم. در واقع می توان گفت انتخاب یک گان جراحی مناسب، اولین قدم به سمت یک درمان مطمئن به شمار می رود. اگر شما هم قصد خرید گان جراحی را دارید می توانید با مراجعه به سایت فروشگاه لوازم و مواد دندانپزشکی دنسیس، انواع گان ها را مشاهده کرده و گان مورد نیاز خود را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت خریداری کنید.

ترمیم مجدد دندان با کامپوزیت
ترمیم مجدد دندان با کامپوزیت

در این متن از دنسیس در مورد ترمیم مجدد دندان با کامپوزیت صحبت میکنیم با ما همراه باشید.

شاید با وجود قلب و مغز و.. در میان پراهمیت‌ترین اعضای بدن کمتر به دندان‌ها توجه کنیم، اما کافیست یک دندان درد بگیریم، دچار مشکلاتی مثل ترک خوردگی و شکستگی دندان شویم تا به اهمیت دندان و نقش مهم آن در زندگی پی ببریم. دندان‌ها جدای از اینکه اعضایی پرکاربرد در بدن هستند، از مهمترین عناصر چهره بوده و نقش فوق العاده مهمی در زیبایی و ظاهر ما دارند.

 به خصوص در عصر حاضر که اهمیت زیبایی و جذابیت به اوج خودش رسیده و افراد از جان و مال خود برای زیباتر شدنشان مایه می‌گذارند، توجه به سلامت و صحت و زیبایی دندان‌ها بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

کامپوزیت دندان یکی از روش‌های بهبود زیبایی و سلامت دندان است که اگر خودتان هم آن را انجام نداده باشید، حتما نام آن را شنیده‌اید! ترمیم مجدد دندان با روش کامپوزیت به وسیله مواد مخصوص و به روش روکش یا پیوند کامپوزیت انجام می‌شود و یکی از بهترین، کارآمدترین و پرطرفدارترین روش‌های دندانپزشکی و زیبایی حال حاضر است.

 

ترمیم مجدد دندان با کامپوزیت در چه شرایطی کاربرد دارد؟

 

کاربرد روش ترمیم کامپوزیت دندان چیست؟ چرا باید کامپوزیت کنیم؟ در چه مواقعی نیاز به کامپوزیت دندان خواهیم داشت؟ این موارد سوالاتی هستند که در این بخش قصد داریم به آن بپردازیم. روکش یا پیوند کامپوزیت، روشی جهت ترمیم دندان است که به کمک مواد پرسلنی یا ونیر انجام می‌شود.

این روکش‌ها که از مقاومت خوبی برخوردار هستند، با تنوع رنگ‌ها و سایه‌ها، پوششی مناسب برای دندان ایجاد کرده و از نمایان شدن مشکلات ظاهری دندان چون لک‌های عمیق، شکستگی و ترک، فواصل غیرعادی بین دندان‌ها، دندان‌های کج و معوج جلوگیری به عمل آورده و ساختار و عملکرد دندان را بهبود می‌بخشند.

از موارد پر استفاده ترمیم کامپوزیت دندان می‌توان به بهبود طرح لبخند، پوشش ترک یا شکستگی دندان‌های قدامی یا خلفی، پوشش لک‌های شدید دندان در اثر سیگار، الکل، پوسیدگی یا پر کردن دندان، کج و معوج بودن برخی دندان‌ها یا فواصل غیرعادی میان دندان‌ها اشاره کرد.در ادامه به طور کاملتر به هر یک از این مشکلات می‌پردازیم.

 

مطلب پیشنهادی : طول عمر کامپوزیت دندان

 

 

ترمیم مجدد کامپوزیت روشی آسان، به صرفه و کارآمد است، اگر...

 

  • لبخند زیبایی ندارید!

یکی از عمده دلایل روی آوردن افراد به ترمیم کامپوزیت و روکش دندان، جنبه زیبایی و ظاهر دندان‌ها، به خصوص دندان‌های جلویی (قدامی) است. بسیاری افراد به دلیل مشکلات گسترده دندان، لبخند خود را به کمک لب‌ها یا دست پنهان می‌کنند و هیچگاه اعتماد به نفس لبخند زدن به نحوی که دندان‌ها پیدا باشد را ندارند. مشکلات دندان از شایع‌ترین دلایل اعتماد به نفس کم در جمع‌ نیز هست.

افرادی که به هر دلیلی (که جلوتر به آن می‌پردازیم!) لک‌های عمیقی روی دندان‌هایشان دارند، دندانشان را پر کرده‌اند، دچار ترک یا شکستگی دندان شده‌اند، فواصل غیر طبیعی بین دندان‌ها داشته و یا دندان‌هایی کج و معوج دارند، هرگاه که می‌خواهند لبخند بزنند، مادام در فکر و اضطراب تحقیر  شدن، تمسخر و طرد شدن هستند و به هر نحوی که شده دندان‌هایشان را از دید افراد می‌پوشانند.

 یک روش درمانی و زیبایی فوق العاده کارآمد برای بهبود طرح لبخند و رفع مشکل این افراد، روکش کامپوزیت است. در این روش، ترمیم دندان به کمک تجهیزاتی متنوع اعم از کامپوزیت آی پی اس ، کامپوزیت دیاموند ، کامپوزیت توکویاما یا کامپوزیت P60 و... انجام می‌شود. پوشش کامپوزیت پوششی مقاوم و همرنگ با دندان‌های فرد است و مشکلات دندان را برطرف کرده و دندان را به خوبی روز اول بازمی‌گرداند.

 

  • لک‌های عمیقی روی دندان دارید!

لک روی دندان به خصوص دندان‌های قدامی از جمله دلایل استفاده از روش کامپوزیت دندان است. البته منظور از لک دندان، هر لکی که با خوردن غذا و به طور موقت ایجاد می‌شود نیست. منظور از لک در ترمیم به روش کامپوزیت لک‌هایی ست که با هیچ ماده بهداشتی مثل انواع خمیر دندان و مواد شستشوی دندان از بین نمی‌رود و به طور عمیق و طولانی روی دندان باقی مانده است.

این لک‌ها عموما در اثر عواملی چون استفاده طولانی و زیاد از الکل، استعمال سیگار، پر کردن دندان، پوسیدگی دندان و... ایجاد می‌شوند و همانطور که در بخش قبل گفتیم، بیشتر از تاثیر منفی در سلامت فرد، اثر مخرب بر اعتماد بنفس وی دارند. روکش‌های آماده کامپوزیت آی پی اس وسیله خوبی برای پوشش این لک‌ها هستند و زیبایی دندان را به شکل اول بازمی‌گردانند.

 

  • دچار ترک یا شکستگی دندان شده‌اید!

در سال‌هایی نه چندان دور اگر فردی دندانش را به هر نحوی از دست می‌داد و دچار ترک یا شکستگی دندان می‌شد، شانس چندانی برای جایگزین کردن دندان یا پوشش آن نداشت. پیشرفت علم و فناوری در چند سال اخیر است که این امر را ممکن کرده تا هر گاه دچار ترک یا شکستگی دندان شده‌ و دندان خود را از دست دادید، با هزینه‌ای مناسب و روشی آسان و دردسترس به صورت روکش کردن بتوانید دندان خود را ترمیم کنید.

 شکستگی دندان علاوه بر جلوه بد و تاثیر بر اعتماد به‌نفس و آسیب‌های روحی، می‌تواند موجب مشکلات حاد دندانپزشکی شود. جهت پیشگیری از این مشکلات و حفظ زیبایی لبخند خود خوب است با روش کم هزینه و کارآمد ترمیم کامپوزیت، اقدام به برطرف کردن این مشکل کنید. شایان ذکر است که پوشش‌های کامپوزیت کاملا متناسب با رنگ و ظاهر دندان شما و قابل تنظیم هستند و از لحاظ ظاهر، تفاوتی با دندان شما ایجاد نمی‌کنند.

 

 

مزایای ترمیم مجدد دندان با کامپوزیت

 

  1. تنوع رنگی در کامپوزیت‌ها بسیار است. این مزیت کمک می‌کند افراد با یافتن درجه رنگ طبیعی دندان، عملیات ترمیم را به زیباترین نحو انجام دهند. شایان ذکر است که کامپوزیت توکویاما ، نوعی کامپوزیت ژاپنی است که در این زمینه بهتر از سایر برندها بوده و با قابلیت تطبیق پذیری و اثر آفتاب پرست، می‌تواند به رنگ طبیعی دندان‌های فرد برسد.
  2. از مزیت‌های مهم دیگر در مورد کامپوزیت‌ها که در کامپوزیت دیاموند نیز به خوبی مشهود است، روش آسان و بدون درد ترمیم است. فرآیند ترمیم مجدد کامپوزیت آسان، سریع و البته ارزان و به صرفه است.
  3. نتیجه ترمیم کامپوزیت جذابیت طبیعی دارد و از لحاظ مقاومت نیز روشی مناسب به حساب می‌آید.
  4. این روش ترمیم هم برای دندان‌های قدامی و هم دندان‌های خلفی (به وسیله کامپوزیت P60 ) کارایی دارد.

این موارد از مهمترین مزایای کامپوزیت دندان هستند. هر چند که روکش کامپوزیت معایبی نیز دارد و در مقاومت به پای لمینت سرامیکی نمی‌رسد اما روشی آسان، سریع و کم هزینه است و با این حساب کارایی خوبی دارد.

 

سخن پایانی

 

در این نوشته سعی کردیم به طور کامل و کاربردی به موارد ترمیم مجدد دندان با روش کامپوزیت پرداخته و راهنمای جامعی برای انواع کامپوزیت و مزایای استفاده از آن به شما ارائه دهیم. در آخر فراموش نکنید که همواره پیشگیری بهتر از درمان است. با مراقبت از دندان‌ها، از بسیاری مشکلات جسمی و روحی جلوگیری به عمل آورده و لبخندی زیبا به روی زندگی سالم بزنید.

 

با ما همراه باشید : میزان تاثیر ضدعفونی کننده ها بر انواع ویروس

طول عمر کامپوزیت دندان
طول عمر کامپوزیت دندان

در این مقاله از دنسیس در مورد طول عمر کامپوزیت دندان صحبت میکنیم با ما همراه باشید.

 

کامپوزیت دندان‌ها، نوعی ترمیم پزشکی است که به موجب بازیابی نقاط پوسیده و آسیب دیده دندان‌ها و همچنین در جهت زیبایی بیشتر دندان‌ها انجام می‌گیرد. از آن جایی که اینکار با صرف زمان و هزینه روبه رو است می‌خواهیم بخاطر حفظ سلامت دهان و دندان بدانیم که چه راهکارهایی را به کار بگیریم تا مقاومت و همچنین طول عمر کامپوزیت دندان بیشتر حفظ شود.

 

از جمله عواملی که برای حفاظت کامپوزیت‌ها مهم است انتخاب روش درست برای کامپوزیت دندان‌ها است که برای انتخاب روش حتما لازم است با یک دندانپزشک مشورت صورت گیرد.

 

همچنین برندی که کامپوززیت از آن انتخاب می شود باید یک برند مناسب و مرغوب باشد و صرفا هزینه در اینجا ملاک نباشد.

 

نکته مهم دیگر در این مسیر، مراقبت و رعایت یکایک نکات و توصیه‌های دندانپزشک شماست که اگر ساده انگارانه رفتار شود به سرعت دندان‌های شما دچار آسیب خواهد شد. از طرفی اگر دندان‌های مقاوم و محکمی دارید انتخاب یک کامپوزیت بادوام که متناسب با جنس دندان‌های شما باشد بسیار مهم است! چرا که مقاومت دندان‌ها با دوام طول عمر کامپوزیت دندان رابطه مستقیم دارد. در ادامه با شیوه‌های طول عمر و ماندگاری کامپوزیت آشنا خواهیم شد.

 

بیشتر بخوانید: بررسی عوارض کامپوزیت دندان

 

 کامپوزیت دندان

 

استفاده از لمینت از پیش ساخته شده برای دندانها

 

انواع مختلفی از کامپوزیت دندان  موجود است که نوع بسیار شناخته شده‌ای با برندهای مختلف و مرغوب وجود دارد که جهت لایه کشیدن روی دندان‌ها استفاده می‌شود، مهم ترین ویژگی این نوع کاپوزیت این است که از پیش ساخته شده است. این نوع از کار، کامپوزیت آی پی اس نام دارد. در کامپوزیت آی پی اس اصلا نیاز نیست که دندان‌ها تراشیده شود و در صورت تشخیص پزشک، مقدار این کار بسیار کم و نامحسوس است. در روش کامپوزیت آی پی اس کامپوزیت مخصوص متناسب با اندازه دندان‌های شما انتخاب می‌شود و اگر بزرگتر بود از قبل تراشیده شده و سپس جاگزاری آن صورت می‌گیرد.

 

نوع دیگری از عمل کامپوزیت دندان وجود دارد که کامپوزیت توکویاما نامیده می‌شود. این کامپوزیت دندان چند ویژگی بارز و متمایز با سایر انواع خود را دارا است؛

 

اول اینکه تطبیق رنگ آن با دندان کم نظیر است. از طرفی جلاپذیری بسیار خوبی که دارد آن را منتخبتر می‌نماید. ویژگی دیگر کامپوزیت توکویاما خواص فیزیکی و مکانیکی بالایی است که به خود گرفته است. همچنین در برابر آسیب‌های احتمالی این نوع کامپوزیت دندان مقاومت بسیار بالایی در برابر فشار و همچنین سایش بر اثر مصرف غذا و آشامیدن از خود نشان می‌دهد.

 

آشنایی بیشتر با انواع دیگری از کامپوزیت دندانها

 

علاوه بر اینکه افراد برای ترمیم دندان‌های آسیب دیده خود به کامپوزیت روی می‌آورند، گاه نیز به دلیل زیبایی بهتر دندان‌ها و منظم نمودن آن‌ها، بخصوص دندان‌های جلو که در لبخند تاثیر دارند اقدام به انجام عمل کامپوزیت می‌نمایند. برای ترمیم دندان‌های قدیمی  از کامپوزیت دیاموند استفاده می‌شود. تطابق رنگ بسیار بالایی که در کامپوزیت دیاموند با دندان‌های مجاور خود وجود دارد، باعث می‌شود تمایز را به حداقل برسد و اصلا محسوس نباشد.

 

استفاده از این نوع کامپوزیت دندان با استفاده از تکنیک لیرینگ، فرد را با رضایت بسیار بالایی از جنس و رنگ کامپوزیت دندان‌های خود روبه رو می‌کند.

 

همچنین علاوه بر آن، برای ترمیم آسیب‌ها و حفره هایی که در قسمت دندان‌های خلفی ایجاد شده، معمولا دندانپزشک کامپوزیت p60 را به کار می‌گیرد. این نوع کامپوزیت دندان، حاوی رزین هایی گیاهی است که کاملا با دندان یکپارچه می‌شود و از آن پس مانع از فرسایش دندان‌ها در اثر جویدن و همچنین موجب دوام و استحکام بالای دندان‌های خلفی می‌گردد.

 

کامپوزیت p60 معمولا درافراد با سنین بالا بسیار مورد استقبال است و همچنین هیچ نوع حساسیتی برای فرد ایجاد نمی‌نماید. تنوع رنگ در این نوع کامپوزیت در 3 شید از قبیل A3، B2 و C2 قرار دارد.

 

حفظ و ماندگاری کامپوزیتها

 

همانطور که اشاره شد آنچه در دوام و طول عمر کامپوزیت دندان موثر است ابتدا مراقبت صحیح و قابل توجه فرد در مقابل خوردگی و آسیب دندان‌ها است. گاه عادات غذایی نامناسب مانند جویدن نادرست غذا و یا شکستن خوراکی‌های سفت به کمک دندان مانند فندق و یا پسته، حتی اگر به آرامی انجام گیرد باز هم به دندان شما بخصوص پس از کامپوزیت آسیب می‌زند.

 

بر این اساس دندانپزشک طول عمر کامپوزیت دندان شما را وابسته به نوع مراقبت خودتان می‌داند. از طرفی مراقبت صحیح و اصولی از دندان‌ها طول عمر کامپوزیت‌ها را حتی تا پایان عمر فرد تضمین می‌کند. نکته مهم اینکه کامپوزیت نمودن دندان‌ها در صورت آسیب دیدگی باز هم قابلیت ترمیم دوباره دارد اما بهتر است کار به اینجا نکشد.

 

برای افرادی که عادت به استعمال سیگار دارند توصیه می‌شود که حتما پس از کامپوزیت دندان‌های خود این کار را ترک نمایند تا دچار تغییر بسیار سریع دندان‌های خود بخصوص دندان‌های جلو نشوند. همچنین برای انتخاب مسواک مناسب پس از کامپوزیت بهتر است دقت لازم پزشکی را داشته باشید.

 

مطلب پیشنهادی: میزان تاثیر ضدعفونی کننده ها بر انواع ویروس

 

 عمر کامپوزیت دندان

 

انواع کامپوزیت های دندانی

 

هدف از کامپوزیت نمودن دندان ها علاوه بر عمر و ماندگاری دندان‌ها، ایجاد زیبایی بیشتر و خوش فرم بودن دندان‌هاست، لذا لازم است با چند نوع از این اقدام زیبایی آشنا شویم.

 

آن دسته از دوستانی که تمایل دارند کامپوزیت دندانشان کاملا طبیعی جلوه کند بهتر است کامپوزیت اقدامی را انتخاب نمایند. زیبایی منحصر به فرد کامپوزیت اقدامی همیشه زبانزد بوده است چرا که تا مدت‌ها می‌تواند دندان را درخشنده و براق جلوه دهد. کامپوزیت قدامی موجب می‌شود که دندان‌ها بدون تراشیده شدن، رنگ، شکل و اندازه زیبایی را داشته باشد.

 

کامپوزیت خلفی همانطور که از نامش پیداست در ناحیه خلفی انجام می‌گیرد . از آنجایی که در اثر جویدن غذا فشارهایی به ناحیه خلفی ایجاد می‌شود، پس از ترمیم خلفی تا مدت زمان طولانی ماندگاری آن دیده می‌شود.

 

برای آنکه حفره‌های کوچکی که در دندان‌ها ایجاد شده و یا منافذ و شکافی که در اثر پوسیدگی دندان‌ها باقی مانده پر شود از کامپوزیت مایع استفاده می‌شود که اتفاقا انجام آن برای دندانپزشک بسیار راحت صورت می‌گیرد.

 

کامپوزیت‌های یونیورسال  نیز جهت ترمیم دندان‌ها به کار می‌رود، این کامپوزیت‌ها بخاطر اینکه سازگازی زیادی با رنگ مینای دندان‌ها دارند، طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند. توصیه می‌شود انتخاب نوع کامپوزیت دندان‌های خود را جهت کاربرد بهتر به دندانپزشک واگذار نمایید.

میزان تاثیر ضدعفونی کننده ها بر انواع ویروس
میزان تاثیر ضدعفونی کننده ها بر انواع ویروس

در این مقاله از دنسیس میزان تاثیر ضدعفونی کننده ها بر انواع ویروس را مورد بررسی قرار میدیم با ما همراه باشید.

ویروس‌های مختلفی در محیط زندگی افراد وجود دارند که روزانه بر روی سطوح مورد لمس افراد قرار می گیرند. بعضی از این ویروس ها برای بدن مفید هستند و نیاز آن ها برای بدن انسان لازم است. زیرا وجود برخی ویروس ها در بدن انسان باعث می شود تا انسان از سایر بیماری ها در امان باشد و مبتلا به آن ها نشود. با این وجود عده ای از ویروس ها نیز برای بدن مضر هستند و به هیچ وجه نباید وارد بدن شوند زیرا با ورود آن ها به بدن این ویروس ها به نقاطی از بدن حمله خواهند کرد که امکان رشد ویروس در آن مهیا است.ل

برای همین اهم ما باید تلاش کتیم تا راه های ورود این ویروس ها به بدن درصدی نزدیک به صفر شود. راه های مختلفی برای این جلوگیری وجود دارد از جمله واکسیناسیون، استفاده از ضدعفونی کننده ها و... .

واکسیناسیون ویروس های مختلف از راه های مختلفی انجام می شود از جمله ضعیف کردن ویروس زنده، کشتن ویروس و وارد کردن آن به بدن و ... . این موارد باعث می شوند تا بدن ویروس مورد نظر را بشناسد و بتواند روش مقابله با آن را ایجاد کند تا در صورت اینکه این ویروس به صورت زنده وارد بدن شود راه شناسایی و مقابله با آن را به خوبی انجام دهد.

روش دیگر از بین بردن ویروس ها را استفاده از ضد عفونی کننده ها معرفی کردیم. ضدعفونی کننده ها انواع مختلفی دارند از جمله محلول، ژل، مایع، دستمال و... . اکثر ضدعفونی کننده ها بر پایه الکل هستند. این الکل ها برای از بین بردن ویروس ها بسیار موثر هستند.

بیشتر بخوانید: بررسی عوارض کامپوزیت دندان

 

 

تاثیر ضدعفونی کننده

 

ضدعفونی کننده های الکلی

 

ضدعفونی کننده های الکلی انواع مختلفی دارند که از جمله آن ها می توان به ضدعفونی کننده های محلولی، مایع و ژلی اشاره کرد. هر کدام از این نوع ضدعفونی کننده ها مناسب مکان خاص و ویروس های خاصی هستند. برای مثال ضدعفونی کننده های ژلی برای کف دست بسیار مناسب هستند زیرا به سرعت خشک شده و توانایی این را دارند که بدون شستشو با آب، دست ها را از ویروس پاک کنند.

 زیرا دست ها مهم ترین عامل انتقال ویروس هستند. به دلیل اینکه دست ها در طول روز با اشیا و سطوح مختلف در تماس هستند که ما نمی دانیم کدام یکی از این سطوح آلوده به ویروس ها هستند و پس از آن با دست های خود به چشم ها، افراد دیگر، صورت، لباس، مواد خوراکی و ... برخورد می کنند. بنابراین توصیه می شود ‌که حتما دست ها پس از تماس با سطوح ضدعفونی شوند.

ضدعفونی کننده های مایع شامل الکل های جیبی می شوند که از آن ها نیز برای پاک کردن سطوح کوچک، دست ها و ... می توان استفاده کرد. خوبی این ضدعفونی کننده ها این است که به صورت مایع هستند و افراد می تواننند علاوه بر پاکسازی دست ها، برای پاکسازی سایر سطوح کوچک نیز استفاده کنند.

ضدعفونی های محلولی نیز همین کاربرد را دارند با این تفاوت که از این نوع ضدعفونی کننده می توان حتی در موارد و سطوح بزرگ نیز استفاده کرد.

حال می خواهیم دو ضدعفونی کننده محلولی که بسیار کاربردی هستند را به شما معرفی کنیم:

 

درموسپت

 

یکی از ضدعفونی کننده های الکلی، درموسپت است. ضدعفونی کننده محلولی درموسپت اکثرا در مراکز بهداشتی و بیمارستانی برای ضدعفونی کردن دست ها استفاده می شود. این محلول بر پایه الکل است و برای از بین بردن آلودگی ها و نیز ویروس ها بسیار قوی عمل می کند.

از ویژگی ها و مزایای آن می توان به ضد میکروبی بودن آن، سریع الاثر بودن آن، دارای رایحه و بوی ملایم، حاوی مواد مرطوب کننده پوست، جلوگیری کننده از خشکی های مداوم پوست دست اشاره کرد. این محلول توسط سازمان جهانی بهداشت تایید شده و توانسته در مدت کوتاهی مشتریان خود را پیدا کند.

با توجه به اینکه حدود ۸۰ درصد از آلودگی های بیمارستانی از طریق دست ها انتقال پیدا می کنند بنابراین وجود چنین محلول های بر پایه ی الکل در بیمارستان ها بسیار لازم و ضروری است.

 

سارفوسپت

 

از دیگر محلول های ضدعفونی کننده پایه الکل می توان به سارفوسپت اشاره کرد. این محلول ضدعفونی اکثرا در دندانپزشکی ها مورد استفاده قرار می گیرد زیرا در محیط دندانپزشکی لمس با خون، بزاق دهان افراد،امور دندانپزشکی بسیار زیاد است  بنابراین نیاز به یک ضدعفونی کننده قوی است که در ۳۰ ثانیه بتواند اثر کند و ویروس ها و آلودگی ها را پاک کند و نیز تا مدت ها اثر آن باقی بماند و همچنان خاصیت کنشدگی ویروس ها را داشته باشد. همینطور از سارفوسپت برای پاکسازی، ایزوله سازی، پاک کردن وسایل دندانپزشکی از آلودگی ها و ... استفاده می شود. این محلول بوی مطبوع و متعادلی دارد و نیز فاقد خورندگی است.

برای استفاده از این محصول نیاز به رقیق سازی با آب نیست و آن محلول به صورت آماده استفاده موجود است. برای استفاده از آن نیز ابتدا باید سطح مورد نظر را از خون، بزاق، آلودگی ها و ... پاک کرد و سپس محلول را برای از بین بردن ویروس ها و آلودگی ها اسپری کرد.

 

نکات

 

برای نگهداری این محلول ها باید دقت شود که حتما دور از نور خورشید و گرما نگهداری شوند، از ترکیب محلول با مواد شیمیایی دیگر خودداری شود، حتما در ظروف در بسته از آن ها نگهداری شود، از تماس با چشم باید خودداری شود و نیز باید توجه داشت که این محلول خوراکی نیست و نباید آن را بلعید، این محلول را نمی توان بر روی سطوحی که با الکل تغییر حالت، رنگ، شکل و ... می دهند، زد.

در دمای ۵ تا ۳۵ درجه باید از این محلول ها نگهداری کرد، از اسپری این محلول ها بر روی شعله باید خودداری کنیم، همچنین از اسپری کردن این محلول ها بر روی لوازم برقی و الکتریکی هم باید خودداری کرد.

 

مطلب پیشنهادی : مراحل انجام کامپوزیت دندان

 

 

ضدعفونی میکروب ها

 

جمع بندی

 

طبق مطالب گفته شده همواره ویروس ها و آلودگی ها در هر جا وجود دارند و ما برای مبارزه و نابودی این آلودکی ها می توانیم از مواد ضدعفونی کننده استفاده کنیم. این مواد ضدعفونی کننده اکثرا بر پایه الکل هستند و خاصیت پاک کنندگی بالایی دارند.

دو محلول ضدعفونی کننده سارفوسپت و درموسپت را معرفی کردیم که از جمله محلول های معروف هستند. ویژگی ها و مزایای این محلول ها گفته شد همچنین توضیح داده شد که به چه صورتی باید بر روی سطوح اسپری شوند.

بررسی عوارض کامپوزیت دندان
بررسی عوارض کامپوزیت دندان

بسیاری از افراد هستند که دارای دندان‌هایی نا فرم هستند و یا دندان‌های آن‌ها دارای نقص رنگ می‌باشد و یا بین آن‌ها فاصله وجود دارد. برای این دسته از افراد خندیدن کار راحتی نمی‌باشد و این امر سبب شده که اعتماد به نفس کمی داشته باشند.

اما برای این دسته از  افرادی که از ظاهر دندان خود راضی نیستند یک خبر خوب داریم. کامپوزیت یکی از روش‌های پر طرفدار، زیبا، بسیار سریع و راحت که حتی بدون درد نیز  است که برای اصلاح مدل دندان‌ها و پوشاندن عیوب، پر کردن فاصله‌های بین دندان‌ها و همچنین طرح لبخند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مزیت این روش این است که آسیب خاصی به دندان‌های اصلی وارد نمی‌شود و از لحاظ هزینه نیز در مقایسه با سایر درمان‌های زیبایی مناسب و مقرون به صرفه‌تر است. همه این عوامل در کنار هم سبب شده است که از محبوبیت بیشتری برخوردار باشد. در این مقاله قصد داریم به بررسی عوارض کامپوزیت دندان بپردازیم و درباره‌ی کامپوزیت آی پی اس، کامپوزیت توکویاما، کامپوزیت سارمکو و کامپوزیت دیاموند صحبت کنیم، پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 

کامپوزیت دندان چیست؟

ممکن است این سوال در ذهن شما عزیزان به وجود آمده باشد که کامپوزیت چیست؟ در واقع کامپوزیت به آن دسته از موادی گفته می‌شود که حالت خمیری دارند و از آن ماده برای پر نمودن دندان و همچنین پوشاندن و اصلاح فرم دندان‌ها استفاده خواهد شد. طبق رنگی مختلفی از این مواد در بازار موجود است و آن را به صورت یک لایه نازک بر روی دندان قرار می‌دهند.

به کامپوزیت دندان همچنین کامپوزیت ونیز هم گفته می‌شود که ماده‌ای خمیر مانند است که رنگ مشابه دندان دارد. در دنیای امروزه، به اندازه زیادی از این ماده برای داشتن دندان‌هایی زیبا و علاوه بر آن از بین بردن عیوبی همچون پوسیدگی، شکستگی، سیاهی و ترک خوردگی و… استفاده به عمل می‌آید.

در واقع این ماده همانند یک لایه پوشش بر روی سطح دندان جای می‌گیرد و باعث تغییر ظاهر دندان‌ها می‌شود. این ماده به طور معمول از ترکیب شدن موادی شیشه‌ای و رزینی تولید می‌شود و آن را به طور مستقیم و یا حتی غیر مستقیم بر روی دندان قرار می‌دهند.

 

کاربرد کامپوزیت دندان

 

کاربرد کامپوزیت دندان

اگر بخواهیم کامپوزیت دندان را با لمینت سرامیکی مقایسه کنیم، باید بگوییم که کامپوزیت از عوارض کمتری برخوردار می‌باشد. البته باید این را هم مد نظر قرار دهید که در طول زمان ممکن است دچار لکه دار شدن، زرد شدن و همچنین شکستگی و لب پریدگی گردد که در واقع می‌توان این موارد را خلاصه‌ای از معایب کامپوزیت دندان دانست.

اما علاوه بر آن، این روش نیاز به هزینه کمتری دارد و در صورتی که پزشک شما تشخیص دهد، می‌تواند کامپوزیت توکویاما گزینه مورد استفاده برای زیبا‌تر شدن دندان شما باشد.

بیشتر بخوانید: مراحل انجام کامپوزیت دندان

 

عوارض کامپوزیت دندان شامل چه مواردی می‌باشد؟

شاید در نگاه اول این طور به نظر برسد که کامپوزیت دندان یک روش بدون عارضه می‌باشد، اما بر خلاف تصور عموم مردم، این روش نیز همانند سایر روش‌های زیبایی دندان، از عوارضی برخورد می‌باشد. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به بررسی مهم‌ترین عوارض کامپوزیت دندان‌ها بپردازیم.

۱. کامپوزیت دندان گاهی ممکن است باعث ایجاد حساسیت در دندان‌ها شود که به دنبال این حساسیت، شاهد ایجاد درد در دندان‌ها نیز خواهیم بود. این درد در شرایطی ممکن است در چند روز اول قطع گردد. البته گاهی این درد ممکن است در آن ناحیه ترمیم شده، تا چندین هفته وجود داشته باشد و فرد اذیت شود.

این درد در ناحیه دندان می‌تواند متفاوت باشد. گاهی این درد در زمان جویدن غذا احساس می‌گردد و یا گاهی با تغییر دما و سرد و گرم شدن آن رخ می‌دهد.

باید توجه داشته باید که بروز هر یک از این نوع درد ها، به دلایل مشخصی رخ می‌دهد و باید به این موضوع دقت کافی داشته باشید. در صورتی که این درد در چند روز اول باشد و فرد بتواند آن را تحمل کند، این امر کاملا طبیعی است و در اکثر افراد ممکن است رخ دهد و جای هیچ نگرانی وجود ندارد. اما در صورتی که درد خیلی شدت یابد و از چند روز بیشتر به طول بینجامد، باید آن را جدی گرفت و به دندان پزشک خود مراجعه کرد.

۲. در شرایطی برای اینکه بتوان کامپوزیت سارمکو را نصب کرد، لازم است مینای دندان تراشیده گردد. در صورتی که مراقبت‌های لازم و ضروری بعد از این تراشیدن مینای دندان رخ ندهد، احتمال پوسیدگی دندان افزایش می‌یابد.

در واقع دانستن این نکته ضروری است که روش کامپوزیت، به دقت و تجربه و مهارت بسیار زیادی نیاز دارد و باید از یک دندانپزشک ماهر برای این کار کمک بگیرید. در صورتی که به دندان پزشک بی‌تجربه مراجعه کنید و یا در ساخت کامپوزیت از مواد تا مناسب و کیفیت پایینی استفاده شود، خواهید دید که نه تنها از نتیجه کار راضی نخواهید بود، بلکه دچار پوسیدگی دندان نیز خواهید شد.

بنابراین حتماً قبل از انجام این روش، در خصوص دندان پزشک خود تحقیقات کافی انجام دهید و نمونه کار‌های وی را ببینید.

 

عوارض کامپویت دندان

 

سایر مضرات و عوارض کامپوزیت دندان

در برخی از افرادی که دندان‌های خود را کامپوزیت می‌کنند، دیده می‌شود که لثه‌ها دچار تورم می‌شوند که در صورت بروز این اتفاق، باید سریعا به پزشک مراجعه شود و این اتفاق مورد بررسی قرار گیرد.

در بازار نمونه‌ها و مواد مختلفی برای کامپوزیت‌ها وجود دارد که جنس، استحکام و رنگ آن‌ها با هم تفاوت‌هایی دارند. در صورتی که دندان پزشک از مواد ما مناسبی استفاده کند، نتیجه نهایی رضایت بخش نخواهد شد و پس از مدتی عیوب کار، بیشتر خود را نشان می‌دهند.

کامپوزیت دندان باید با دقت کافی انجام شود تا امکان نخ دندان کشیدن بین دندان‌های فرد برای او فراهم باشد. در صورتی که کامپوزیت ما مناسب نصب شود و فاصله کافی بین دندان‌ها برای عبور نخ دندان وجود نداشته باشد، بوی بدی در دهان به وجود می‌آید که سبب اذیت شدن فرد و حتی اطرافیان وی خواهد شود.

همچنین نباید فاصله بین کامپوزیت‌ها به قدری زیاد باشد که مواد غذایی به راحتی در بین دندان‌ها جمع شوند.

پولیش کامپوزیت نیز از دیگر مواردی است که باید به آن توجه کافی کرد. در صورتی که کامپوزیت‌ها به درستی پولیش نشوند، خواهیم دید که لبه‌های دندان‌ها رنگ می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: زیبایی دندان، تضمین‌کننده زیبایی چهره شما + مشاوره زیبایی دندان

 

مراقبت‌های ضروری از کامپوزیت

همان طور که تا این قسمت مقاله مطالعه کردید، متوجه شدید که کامپوزیت‌های دندان علاوه بر مزایا، دارای معایبی نیز می‌باشند که ممکن است اگر به خوبی از آن مراقبت نکنیم، شاهد عوارض کامپوزیت دندان شویم. در این قسمت به بررسی مهم‌ترین مراقبت‌ها از کامپوزیت می‌پردازیم.

به یاد داشته باشید که در ۴۸ ساعت اولیه پس از نصب کامپوزیت، از مواد خوراکی رنگی همانند قهوه، پفک، چای و… استفاده نکنید.

بعد از اینکه از مواد رنگی استفاده کردید، بلافاصله بایستی مسواک بزنید و یا یک لیوان آب بنوشید تا رنگ مواد غذایی روی دندان نشیند.برای مسواک زدن و تمیز نگه داشتن کامپوزیت، از مسواک‌های نرم و استاندارد استفاده کنید تا به کامپوزیت‌ها فشار وارد نشود و خراب نشوند.

پس از نصب کامپوزیت، استعمال دخانیات ممنون می‌باشد.به منظور مراقبت بیشتر از کامپوزیت ها، از دهانشویه‌های مناسب که توسط پزشک شما تجویز شده است استفاده کنید.

پس از نصب کامپوزیت شما باید از گاز زدن مواد غذایی که سفت و سخت هستند خودداری کنید، برای مثال موادی همچون آجیل، خیار، هویج و… را گاز نزنید. دلیل این موضوع این است که کامپوزیت‌ها از استحکام خیلی بالایی برخوردار نیستند و ممکن است در اثر گاز زدن مواد سخت، خراب شوند.

همچنین لازم است در فواصل زمانی منظم، به پزشک خود مراجعه نمایید تا کامپوزیت‌های شما توسط پزشک معالج معاینه گردد.

 

کلام پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با کامپوزیت‌های دندان آشنا کنیم و به بررسی عوارض کامپوزیت دندان بپردازیم. کامپوزیت در واقع ماده‌ای است که روی سطح دندان را می‌پوشاند و سبب می‌شود که دندان شما ظاهری خوبی به خود بگیرد. اما دارای عوارضی نیز می‌باشد که باید آن‌ها را جدی گرفت و مراقبت‌های لازم را به کار برد.

در صورتی که شما عزیزان در زمینه کامپوزیت آی پی اس، کامپوزیت توکویاما، کامپوزیت سارمکو و کامپوزیت دیاموند نیاز به مشاوره و راهنمایی‌های بیشتری دارید می‌توانید با کارشناسان و متخصصان با تجربه دنسیس ارتباط برقرار نمایید و نسبت به رفع مشکلات خود اقدام کنید.

مراحل انجام کامپوزیت دندان
مراحل انجام کامپوزیت دندان

یکی از روش‌های رایج در زیبایی‌های دندان‌پزشکی انجام کامپوزیت دندانی است که در مدت زمان کوتاهی قابل انجام است. یکی از دغدغه‌های افرادی که به دنبال انجام کامپوزیت دندانی هستند این است مراحل کامپوزیت دندانی چگونه است و آیا روش‌ها و مراحل آن دردی دارد یا نه.

معمولا کامپوزیت لبخند افراد را زیبا کرده و به نوعی به در چهره‌ی افراد تأثیرگذار است. در صورتی که می‌خواهید لبخند زیبایی داشته باشید با دنسیس همراه باشید تا شما را با انواع کامپوزیت‌های دندانی و مراحل انجام آن آشنا کنیم.

روش انجام کامپوزیت دندان

هنگامی که افراد تصمیم به انجام کامپوزیت دندان می‌گیرند ابتدا به دندان‌پزشک مراجعه می‌کنند اولین کاری که دندان‌پزشک برای‌ فرد انجام می‌دهد ارائه‌ی مشاوره می‌باشد.

از این رو باید تحقیقات خود را در زمینه‌ی مراحل کامپوزیت دندانی و دندان‌پزشک و کلینیک دندانپزشکی انجام دهید و از طرفی دندان‌های تان را نیز مورد بررسی قرار دهید تا از مناسب بودن این روش برای دندان‌های خود اطمینان داشته باشید. دومین مرحله برای انجام کامپوزیت دندانی انتخاب رنگ کامپوزیت می‌باشد.

دندان‌پزشک معمولا انواعی از سایه‌ی کامپوزیت‌ها را در کنار دندان بیمار قرار می‌دهد و راهنمایی‌های لازم را درباره‌ی انتخاب رنگ به بیمار ارائه می‌دهد. بیمار نیز پس از گرفتن راهنمایی‌های مورد نظر در خصوص رنگ مناسب کامپوزیت در نتیجه با توجه به قیمت و سلیقه بهترین را از میان آن‌ها انتخاب می‌کند به این نکته باید توجه ویژه داشت که افرادی که دارای پوست تیره هستند از انتخاب رنگ‌های سفید باید خودداری کنند.

بهترین راهنمایی در خصوص انتخاب رنگ کامپوزیت توجه به سفیدی چشم‌ها و در نظر گرفتن آن برای انتخاب واحد‌های کامپوزیت می‌باشد.

روش انجام کامپوزیت دندان

یکی از مهم‌ترین کارهایی که هنگام انجام کامپوزیت صورت می‌گیرد تمیز کردن سطح دندان‌ها و آماده سازی آن‌ها جهت گرفتن واحد‌های کامپوزیت می‌باشد. همان‌طور که می‌دانید لمینت نیز یکی از روش‌های زیبا سازی دندانی است که در آن معمولا نیاز به تراشیدن دندان می‌باشد در حالی که هنگام انجام کامپوزیت پاکسازی و جرم‌گیری دندان‌ها ضروری است و نیازی به تراشیدن و آسیب زدن به دندان نمی‌باشد.

بیشتر بخوانید: زیبایی دندان، تضمین‌کننده زیبایی چهره شما + مشاوره زیبایی دندان

اسید شویی

یکی دیگر از مراحل انجام کامپوزیت دندان اسیدشویی است. اسیدشویی جهت ایجاد پیوند میان کامپوزیت و دندان انجام می‌گیرد. در این مرحله ماده‌ای از جنس ژل که دارای ۳۰ تا ۴۰ درصد اسید فسفریک است را از طریق سرنگی بر روی دندان‌ها تزریق می‌کنند. پس از گذشت ۱۵ ثانیه این ژل را از روی دندان‌ها شست‌وشو می‌دهند و پس از انجام این اسید‌شویی دندان‌ها برای قرار دادن مواد و همچنین انجام سایر مراحل کامپوزیت دندان آماده می‌شوند.

پس از اسید‌شویی نوبت به قرار دادن عامل پیوند دهنده کامپوزیت بر روی دندان‌ها است. معمولا دندان‌پزشک ماده را با استفاده از اپلیکاتور و یا برس کوچک بر روی سطح دندان‌ها قرار می‌دهد و سپس نور لیزر را به مدت ۱۰ الی ۲۰ ثانیه به دندان‌ها می‌تاباند تا کاتالیست‌های ماده‌ی پیوند دهنده‌‌ی کامپوزیت را فعال کند.

فرم‌دهی ماده‌ی کامپوزیت

یکی از مهم‌ترین مراحل کامپوزیت دندانی فرم‌دهی ماده‌ی کامپوزیت است زیرا بر نتیجه‌ی ترمیم آن تاثیر بسیار زیادی دارد. این مرحله از کامپوزیت به هنر دست دندانپزشک شما بستگی دارد و در صورتی که از تکنیک مناسب لایه گذاری بر روی دندان‌ها استفاده کند زیبایی و تاثیر گذاری کار دو چندان خواهد شد. از طرفی در صورتی که این مرحله از کامپوزیت به خوبی انجام گیرد دندان‌های بیمار شکل و فرم طبیعی و مناسبی خواهد گرفت و نتیجه‌ی آن ظاهری زیبا و طبیعی خواهد شد.

کامپوزیت سارمکو نوع دیگری از کامپوزیت دندانی است که روکش‌های دندانی آن تمام سرامیک هستند و از این رو سازگاری بیشتری با لثه دارند معمولا در جنس کامپوزیت ونیر سیاهی دندان و تغییر رنگ دیده نمی‌شود و دوام و زیبایی فوق‌العاده‌ای دارند.

پس از قرار دادن مواد و فرم دهی به آن‌ها فرد پس از رضایت از شکل و تایید فرم آن دندان‌پزشک شروع به استحکام آن خواهد کرد و به مدت ۱۰ الی ۴۰ ثانیه نور لیزر به دندان‌ها و واحد‌های کامپوزیت می‌تاباند. پس از سفت کردن مواد کامپوزیت دندان‌پزشک می‌تواند با استفاده از نوار‌های سمباده و دیسک‌های کوچک پالیش انجام دهد. پالیش سبب جلا دادن و ایجاد سطح صاف و درخشان دندان‌ها خواهد شد و ظاهری طبیعی و مشابه دندان‌های اصلی فرد را ایجاد خواهد کرد.

فرم دهی ماده ی کامپویت

تکنیک لایه‌گذاری

یکی از مهم‌ترین تکنیک‌های کامپوزیت دندانی انجام لایه‌گذاری است. بدین صورت که دندان‌پزشک لایه‌ی بسیار نازکی را بر روی سطح دندان قرار داده و با تاباندن نور لیزر آن را محکم می‌کند این عمل تا جایی تکرار می‌شود که نتیجه‌ی مطلوبی حاصل شود. دندان‌پزشک به راحتی با انجام این کار می‌تواند ضخامت لایه‌ها را نیز کنترل کند.

یکی از سوالات رایج افرادی که به دنبال انجام کامپوزیت دندانی هستند این است که آیا انجام کامپوزیت دندانی نیازی به بی هوشی دارد یا نه؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که کامپوزیت دندانی یکی از اسان‌ترین کار‌های دندان‌پزشکی محسوب می‌شود و نیازی به بی هوشی ندارد حتی در بیشتر موارد نیز از بی‌حسی موضعی استفاده نمی‌شود.

کامپوزیت معمولا بدون درد است و هیچ یک از مراحل کامپوزیت دندانی درد ندارد فقط هنگام انجام پالیش دندانی ممکن است در اثر لرزش‌هایی که ایجاد می‌شود بیمار کمی احساس ناخوشایندی داشته باشد.

مرحله‌ی اسید‌شویی نیز هیچ آسیبی به بافت لثه وارد نمی‌کند در مراحلی که نیاز به تابش لیزر به دندان‌ها است معمولا دندان‌پزشک عینک محافظی را بر روی چشمان بیمار قرار می‌دهد تا تابش لیزر آسیبی به چشمان بیمار وارد نکند.

بیشتر بخوانید: قیمت‌ مناسب ایمپلنت دندان در سال ۹۹

نتیجه گیری

کامپوزیت‌های دندانی جنس‌های مختلفی دارند که هنگام مشورت با دندان‌پزشک جهت انجام کامپوزیت با هر یک از آن‌ها به خوبی آشنا خواهید شد. کامپوزیت آی‌ پی اس به دلیل طیف‌های رنگی گسترده به عنوان یکی از برند‌های محبوب شناخته شده است و با داشتن ذرات سرامیکی جایگزین خوبی برای لمینت دندانی است ،کامپوزیت توکویاما ساخت کشور ژاپن می‌باشد و جهت انجام کامپوزیت برای دندان‌های خلفی و قدامی بسیار مناسب است.‌

کامپوزیت‌های دیاموند نیز ساخت کشور آلمان هستند و نمایی بسیار طبیعی به دندان‌های ترمیم شده می‌دهند. در میان هر کدام از برند‌های کامپوزیت همچون توکویاما، آی پی اس، سارمکو و دیاموند با توجه به قیمت و دوام هر کدام و ویژگی‌های فیزیکی و پیشنهاد دندان‌پزشک می‌توانید بهترین جنس کامپوزیت دندانی را انتخاب کنید و زیبایی دندان‌های خود را دو برابر کنید.

زیبایی دندان، تضمین‌کننده زیبایی چهره شما + مشاوره زیبایی دندان
زیبایی دندان، تضمین‌کننده زیبایی چهره شما + مشاوره زیبایی دندان
امروزه علم دندانپزشکی بسیار پیشرفت کرده است و دیگر پا را از دنیای ترمیم دندان‌ها فراتر گذاشته و به دنیای زیبایی وارد شده است. این علم به شما کمک می‌کند تا با داشتن دندان‌هایی سالم و زیبا، چهره‌ای زیباتر و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید و برای این کار از روش‌ها و ابزارهای مختلفی استفاده خواهد کرد. اما این روش‌ها به حدی گسترده هستند که اصلا انتخاب میان آن‌ها کار ساده‌ای نیست و نیاز به یک مشاور خواهید داشت.
مهاجرت به زیرساخت جدید
مهاجرت به زیرساخت جدید
بعد از گذشت نزدیک به سه سال از تاسیس مجموعه دندانه و تغییر مدیریت شرکت، برآن شدیم که زیرساخت وب سایت دنسیس را به روز کنیم، که هم بتوانیم ایرادات گذشته سایت را برطرف کنیم و هم نگاهی به توسعه های آتی و برنامه های پیش رو شرکت داشته باشیم
نتایج آزمون ملی دندانپزشکی اعلام شد
نتایج آزمون ملی دندانپزشکی اعلام شد
به گزارش خبرنگار مهر، چهاردهمین دوره آزمون ملی دانش آموختگان خارج از کشور در رشته دندانپزشکی عمومی پنجشنبه ۱۱ دیماه ۹۹ به روش الکترونیک با حضور ۳۰۵ نفر در دو حوزه امتحانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
قیمت‌ مناسب ایمپلنت دندان در سال ۹۹
قیمت‌ مناسب ایمپلنت دندان در سال ۹۹
ایمپلنت دندان بهترین روش برای جایگزینی دندان از دست رفته می‌باشد که این درمان بیشترین طول عمر را در بین درمان‌های مشابه دارد. ساختار کارکرد ایمپلنت دندان به این صورت است که پایه‌ای تیتانیومی را دندانپزشک در درون فک بیمار قرار می‌دهد و اباتمنت و روکش را برای روی آن قرار می‌دهد.