شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید

با توجه به  نوسانات ارزی، خواهشمند است جهت اطلاع دقیق از موجودی کالاها و همچنین قیمتِ بروز، لطفا قبل از خرید، با کارشناسان فروش، تماس حاصل فرمائید. (۰۹۱۲۴۴۳۸۰۴۴ آقای علی سوری)

تفاوت علائم آنفولانزا جدید و کرونا

تفاوت علائم آنفولانزا جدید و کرونا

پدید آمدن بیماری کرونا و آنفولانزای فصلی در یک زمان موجب نگرانی بسیاری از افراد شده است. به همین دلیل، ممکن است عده ای در تشخیص این دو عامل نگران کننده دچار اشتباه شوند. ما در این مقاله علائم آنفولانزا جدید و کرونا را مورد بررسی قرار داده و آن را در اختیار شما قرار دده ایم تا با مطالعه ی ان بتوانید اطلاعات کاملی در این زمینه بدست آورید.

 شما در این مطلب با مباحث زیر آشنا خواهید شد:

  • علائم انفولانزا و تفاوت آن با کرونا
  • در صورت ابتلا به کرونا باید چه کارهایی را انجام داد؟
  • مطالعات انجام شده بر روی انسان حاکی از چه مسائلی می باشد و چه نتایجی را به دنبال داشته است؟
  • علائم رایچ بیماری کرونا و آنفولانزا
  • حتمی نبودن علائم ویروس کرونا
  • علائم رایج و متداول ویروس کرونا
  • علائم سرماخوردگی یا زکام ساده و آنفولانزای واقعی
  • سری جدید ویروس های کرونا و تفاوت ان ها با ویروس های نوع قبل

علائم آنفولانزا و تفاوت آن با علائم کرونا

با شروع فصل پاییز و تهدید آنفولانزای جدید ممکن است نگرانی ما در این خصوص بیشتر شده و به دنبال منبعی برای کسب اطلاعت دقیق تر درباره ی علائم آنفولانزا باشیم. چرا که در صورت عدم کسب اطلاعت دقیق تر نمی توانیم به خوبی آن را مهار کنیم. در ابتدا و قبل از هر نکته ای شما باید بدانید که علائم این دو بیماری با یک دیگر متفاوت بوده و مشترک نیستد. این تفاوت آن ها به قدری نا محسوس و جزئی می باشد که حتی پزشکان به سختی می توانند این دو بیماری را از هم تشخیص دهند.

علائم بیماری کرونا و آنفولانزای جدید به گونه ای می باشند که هر دو بر یکدیگر همپوشانی دارند. اما میان تمامی این اشتراک ها دو نشانه ی دیگری وجود دارد که موجب تفاوت این دو بیماری از یکدیگر شده است. این علامت و نشانه، از دست دادن بویایی و کوتاه شدن تنفس می باشد. در صورتی که به علائمی چون از دست دادن حس بویایی و کوتاه شدن تنفس دچار شده اید، به کرونا مبتلا هستید. اما در صورتی که به درد، تب، خستگی و مشکلات شکمی دچار شده اید، این احتمال وجود دارد که شما به آنفولانزا دچار شده باشید و علائم آنفولانزا را داشته باشید.

مطالعات انجام شده بر روی انسان حاکی از چه مسائلی می باشد و چه نتایجی را به دنبال داشته است؟ برای بررسی دقیق تر این موضوع، مطالعاتی در اروپا انجام شده است که علائم این دو بیماری را به خوبی نشان می دهد. به طور مثال متحققان اروپایی توانسته اند بر روی ۴۱۷ نفری که شرایط مختلف کرونای خفیف تا متوسط داشته اند را مورد بررسی قرار دهند. مطالعات انجام شده بر روی این تعداد از افراد نشان دهنده ی این موضوع است که بیش از ۸۵ درصد آن ها علائم از دست دادن حس بویایی خود را داشته اند. البته منبع دیگری از مطالعات در کتابخانه ی پزشکی نیز منتشر شده است که نشان دهنده ی علائم کوتاهی تنفس در میان مبتلا شدگان می باشد. نشانه های کوتاهی تنفس و از دست دادن حس بویایی بعد از یک هفته در فرد به وجود می اید و فرد می تواند این نشانه ها را در خود حس کند. نشانه کوتاهی تنفس حاکی از آن است که فر دچار ی مشکل تنفسی شدید می باشد و حتی ممکن است به یک کپسول اکسیژن نیاز داشته بشد. به همین دلیل این دو نشانه را می توان برای شناخت و تشخیص این دو بیماری به کار برد. در صورتی که قادر به تشخیص بیماری نبودید می توانید از یک پزشک عمومی کمک بگیرید.   

علائم رایج بیماری کرونا و آنفولانزا

ممکن است با وارد شدن به فصل جدید بدن شما در مقابل آن واکنش نشان داده و علائمی را از خود نشان دهد. به طور مثال، جاری شدن آب بینی و گلو درد، نشانه ها و علائمی هستند که معمولا گویای سرمایه خوردگی و یا زکام شما می باشند. این نشانه ها معمولا علامت های رایج برای بیماری های عفونی در بخش تنفسی می باشند. به همین دلیل در صورتی که شما به صورت پی در پی عطسه می کنید و آب ریزش بینی دارید به احتمال زیاد شما دچار سرمایه خوردگی شده اید. عکس العمل ویروس کرونا بر روی بدن شما در درجه ی اول بر روی دستگاه تنفسی تحتانی شما خواهد بود. در این موقع شش ها اولین جزئی هستند که بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرند. با تحت تاثیر قرار گرفتن شش ها، بدن شما واکنش هایی چون سرفه خشک، تنگی نفس و یا پنومونی را از خود بروز می کند. معمولا در مبتلایان به بیماری کرونا، گلو درد و آب ریزش بینی وجود ندارد.

 

ماسک

 

حتمی نبودن علائم ویروس کرونا

علائمی که در قسمت قبل از ان سخن گفتیم، علائمی می باشد که در تمامی افراد به وجود نمی ایند و از فردی به فردی دیگر متفاوت می باشند، به همین دلیل نمی توان از حتمی بودن ان ها سخن گفت. به طور مثال، از میان افرادی که به ویروس کرونای جدید مبتلا شده اند، ویروس به دلیل خوش خیم بودن برای مدتی در بدن آن ها بوده اما علائمی را از خود نشان نداده است. همچنین اعلام شده است که دوران ابتلا به ویروس کرونای جدید تا ۱۴ روز ممکن است به طول بینجامد

به صورت کلی علائم رایج و متداول ویروس کرونا را می توان این چنین توصیف کرد:

  • علائم رایج: تب، سرفه ی خشک، نفس تنگی یا مشکل تنفسی، درد عضلات، خستگی و بی حالی و ...
  • علایم نادر:حالت تهوع و استفراغ، سردردی، سرفه خون آلود، اسهال و...
  • علایم معمولی که ویروس کرونا با خود ندارد:جاری شدن آب بینی، گلو درد، عطسه های مرتب و...

علائم سرماخوردگی یا زکام ساده و آنفولانزای واقعی:::

  • علائم سرماخوردگی ساده:

زمانی که شما دچار یک سرماخوردگی و یا زکام می شوید، علائم خطرناکی شما را تهدید نمی کند. در این خصوص می توان به خارش گلو، آب ریزش بینی، سرفه و ... اشاره کرد. چند روز بعد طول می کشد تا علائمی همچون گلو درد، آب ریزش بینی، سرفه بلغم دار، یا سرفه های خشک، تب و سردرد ظاهر شده و خوب شوند. در چنین موقعیتی ممکن است گوش های شما زوزو کرده و احساس ضعف به شما دست دهد.

  • علائم آنفولانزای واقعی:

علائم آنفولانزا متفاوت بوده و جدی تر از آن عمل کرده و شما را به صورت یک باره گرفتار خواهد کرد. علائم انفولانزای واقعی به صورت سردرد، سرفه های خشک و خشکی گلو در شما نمایان خواهد شد. گلو درد، بالا رفتن تب تا ۴۱ درجه سانتی گراد، لرز، عدم احساس گرسنگی و... از جمله علائم آنفولانزای واقعی می باشد. توجه کنید که آب ریزش بینی از علائم سرماخوردگی می باشد نه آنفولانزا. اما سرفه، گلودرد و سردرد از جمله علائم مشترک ان ها می باشند.

  • علائم کرونا ویروس:

ویروس کرونا و بیماری آن، علائم تقریبا مشابهی را با موارد گفته شده دارند، با این تفاوت که سرفه های فرد در این بیماری به صورت خشک می باشد. بررسی که بر روی مبتلایان به کرونا انجام شده است، متوجه شده اند که اصلی ترین علائم ابتلا به ویروس کرونا تب، سرفه، تنگی نفس بوده و تنها پنج درصد از مبتلایان دچار علائم آب ریزش بینی و گلو درد شده اند. به دلیل شیوع علائمی همچون سرفه ها ی مکرر استفاده از ماسک های با کیفیتی که مانع از منتشر شدن هوا می کنند، ضروری بوده و از واجبات می باشد. علاوه بر ماسک، شما باید از دستکش و مواد ضد عفونی کننده در چنین شرایط ویژه ای استفاده کنید. سری جدید ویروس های کرونا و تفاوت ان ها با ویروس های نوع قبل ویروس کرونا ۲۰۱۹ عضو جدیدی از خانواده ی کرونا ویروس می باشد که دارای هیچ شباهتی با انفولانزا نمی باشد اما می توان این دو نوع بیماری را از نظر روند بیماری زایی و علائم بالینی تا حدود زیادی به یکدیگر شبیه دانست. ویروس کرونایی که قبلا توسط انسان شناسایی شده بود تنها قدرت نفوذ به بخش فوقانی دستگاه تنفسی انسان را داشت. اما ویروس جدید قابلیت نفوذ پذیری بیشتری را بدن انسان بدست آورده و با قدرت بیشتری عمل می کنند.

   در صورت ابتلا به کرونا و یا آنفولانزا باید چه کارهایی را انجام داد؟

 در صورتی که علائم و نشانه های دسته ی اول این بیماری ها، یعنی کرونا را دارید حتما از ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده استفاده نمایید که تا حد ممکن خطر سرایت به دیگران را کاهش دهید. دقت کنید که ماسک انتخابی شما دارای ضخامت مناسبی بوده و ذرات هوا را از خود عبور ندهد. ماسک های مخروطی و دست ساز می توانند گزینه ی مناسبی برای این کار باشند.

  استفاده از دستکش های یک بار مصرف و مواد ضد عفونی کننده از دیگر مواردی می باشند که باید به ان ها توجه کنید. دقت کنید که تا حد ممکن به وسایل عمومی پیرامونی خود تماس نداشته باشید. ضد عفونی کردن دست ها به صورت مکرر در مکان های عمومی یکی از دیگر ضروریات در این رابطه می باشد. اما زمانی که در خانه خود سپری می کنید بهترین راهکار برای جلوگیری از انتشار این ویروس به بقیه عضای خانواده خود، استفاده از ماسک های چند لایه و شست و شوی دست ها به صورت مکرر می باشد. بیشتر بخوانید : ویروس کرونا چه علائمی دارد؟  

انصراف از نظر