شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
ونیر پرسلین
ونیر پرسلین
ونیر پرسلین یا لمینت سرامیکی یکی از مواردی است که در صورت داشتن مشکلاتی از قبیل پوسیدگی، شکستگی، تغییر رنگ دندان و... می توانید از آن استفاده کنید.لمینت سرامیکی دندان پوسته نازکی است که بر اساس نیاز هر بیمار به صورت مجزا طراحی شده و در ساخت آن از موادی هم رنگ رنگ طبیعی دندان استفاده می شود.این پوسته ها برروی سطح جلویی دندان ها توسط دندان پزشم متخصص نصب می شوند که باعث تغییر رنگ، شکل، اندازه و طول دندان ها می شود.
روکش های دندانی و دلایل نیاز به آنها
روکش های دندانی و دلایل نیاز به آنها

با گسترش بیماری های دهان و دندان و از بین رفتن ظاهر زیبای دندان ها، روش های جدیدی برای برگردندان این زیبایی به روی کار آمدند. یکی از این روش های فوق العاده مفید و پرکاربرد توسط دندانپزشکان، روکش های دندانی است. به طوری که امروزه شاهد وجود انواع مختلفی از آن در مراکز دندانپزشکی هستیم. اگر شما هم قصد آشنایی بیشتر با روکش های دندانی و دلایل نیاز به آن ها را دارید، لطفا تا انتهای این مطلب دنسیس ما را همراهی کنید.  

 

قیمت روکش دندان

 

قیمت روکش های دندانی به عوامل متعددی بستگی دارد. به همین جهت نمی توان برای آن یک بازه قیمتی مشخصی را در نظر گرفت. در چند وقت اخیر شاهد نوسانات شدید بازار ارز و افزایش قیمت های فراوان بوده ایم. از آن جایی که بیشتر این روکش ها از سایر کشورها به ایران وارد می شود، این نوسانات بر روی قیمتشان تاثیر قابل توجهی را برجای می گذارد.

 

بهترین راه برای دانستن قیمت این روکش های دندانی، تماس با نمایندگی های فروش تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی است. فروشگاه تجهیزات دندانپزشکی ما در هر زمان آماده پاسخ گویی به شما عزیزان و اعلام قیمت به روز انواع ابزارهای درمانی و جراحی می باشد.

 

مطلب پیشنهادی: بلیچینگ دندان یا لمینت؟ یک دو راهیِ شک برانگیز!

 

 

 

انواع روکش دندان عصب کشی شده

 

با گسترش دانش و تکنولوژی در حیطه دندانپزشکی، تنوع گسترده ای از روکش های دندانی مناسب عصب کشی وارد بازار شدند. در این بخش به یکی از رایج ترین این روکش های دندانی اشاره خواهیم کرد.

  • روکش های دندانی تمام فلزی

هر چند که این روکش های دندانی ظاهر طبیعی را ایجاد نمی کنند، ولی به دلیل مزایای فراوان مورد استفاده قرار می گیرند. فلزات به کار رفته در روکش های فلزی از جنس کبالت، نیکل و کروم هستند.

 

مقاومت این فلزات در برابر فشار و ضربه بسیار بالا است. هرکدام از تکنیک های پزشکی و دندان پزشکی در کنار مزایای فراوان، معایبی را نیز می تواند داشته باشد. از معایب روکش های فلزی می توان به احتمال فرسودگی دندان مقابل دندان روکش شده اشاره کرد.

 

  • روکش دندان سرامیکی

 

روکش های دندانی سرامیکی از عناصر مشابه شیشه چون پرسلاین ساخته می شود. مزیت این روکش سرامیکی نسبت به سایر روکش های دندانی، مراقبت از لثه است. با استفاده از روکش های دندانی سرامیکی دیگر دچار عقب رفتگی لثه نمی شوید.

این روکش ها به دلیل پوشش دندانی فوق العاده ای که دارند، برای مخفی کردن لکه های سیاه دندانی گزینه مناسبی هستند. روکش های دندانی سرامیکی، ظاهری شبیه دندان های واقعی را ایجاد می کنند. به دلیل عدم وجود لبه های فلزی در این روکش ها، آسیب جدی به ناحیه دهانی وارد نخواهد شد.

 

تفاوت روکش دندان با کامپوزیت

 

روکش دندان و کامپوزیت هر دو از روش های پوشش سطح دندان به شمار می روند. این دو روش از جهت هایی با هم متفاوت هستند. برای قراردهی روکش های دندانی، بایستی ابتدا سطح دندان تراش داده شود. این در حالی است که در کامپوزیت های دندانی نیازی به تراش دادن دندان نیست. کامپوززیت نیز مانند روکش دندان، انواع مختلفی دارد. چند مورد از بهترین کامپوزیت های موجود در بازار ایران عبارت اند از :

 

 

کامپوزیت های آی پی اس، نوع جدیدی از کامپوزیت ها هستند که ذرات سرامیکی در ساختار خود دارند. وجود سرامیک بر روی این کامپوزیت، درست مانند روکش های دندانی سرامیکی باعث ایجاد مقاومت بالای آن در برابر انواع آسیب ها می شود.

 

سارمکو ساخت کشور سوییس است. این نوع کامپوزیت به وجود رنگ پایدار و تغییر شکل آسان توسط دندانپزشک معروف است.

 

 

این کامپوزیت ساخت کشور آمریکا است. P60 برای ترمیم خرابی های دندانی نوع یک و دو استفاده می شود.

 

 

 

 

روکش دندان فوری

روکش های دندان فوری نوعی ابزار دندانپزشکی موقتی به شمار می رود. معمولا تا زمان آماده شدن روکش دندان دائمی، برای پوشش خرابی دندان از روکش های فوری استفاده می شود. این روکش ها در دو نوع فلزی و پلاستیکی به فروش می رسند. فقط کافی است دندانپزشک یک روکش دندان متناسب با رنگ دندان بیمار را انتخاب کرده و بر روی آن قرار دهد. از این جهت که این روکش های دندانی موقتی هستند، دوام کمتری نسبت به نوع دائمی خود دارند. به همین دلیل نیاز به رعایت یک سری موارد برای حفظ این روکش ها می باشد. این نکات عبارت اند از :

1- حتما مانند گذشته دندان های خود را مسواک کرده و از نخ دندان استفاده کنید.
2- در صورت احساس درد در ناحیه روکش شده، از آب نمک گرم برای کاهش آن استفاده کنید.
3- تا اطلاع ثانوی از خوردن هرگونه مواد غذایی چسبناک مانند آدامس خودداری نمایید. با این کار احتمال کنده شدن روکش دندانی کاهش می یابد.
4- از خوردن غذاهای سفتی که می تواند باعث شکسته شدن روکش دندان فوری شما شود اجتناب کنید.

 

روکش دندان در ارتودنسی

یکی از سوالاتی که ذهن افراد را به خود مشغول می کند این است که آیا می توان بر روی دندان روکش شده ارتودنسی انجام داد. قبل از انجام ارتودنسی لازم است تا تمام خرابی های دندانی برطرف شود. گاهی ممکن است دندان نیازمند اعمال روکش دندانی بر روی خود باشد.

معمولا در این گونه مواقع، دندانپزشک از بندهای ارتودنسی خاصی استفاده می کند. در این صورت، روکش دندانی زیر آن آسیبی نخواهد دید. در صورت تشخیص دندانپزشک می توان روکش های دندانی را برداشت و ارتودنسی را انجام داد. پس از اتمام پروسه ارتودنسی، می توان مجددا روکشی جدید را بر روی دندان قرار داد.

 

با ما همراه باشید: کاربرد گان جراحی در مراکز درمانی چیست 

 

 

سخن پایانی

با وجود تمام مطالب گفته به وجود انواع روکش های دندانی و اهمیت انتخاب یک روکش خوب پی برده ایم. انتخاب یک روکش دندانی باکیفیت نه تنها بیمار را از تعویض آن بی نیاز می کند، بلکه به حفظ سلامت دهان و دندان او کمک شایانی خواهد کرد.

شما دندانپزشکان گرامی می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید روکش های مورد نظر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید. کارشناسان ما در هر زمان آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان می باشند. 

روکش دندان چیست
روکش دندان چیست
روکش دندان چیست ؟ احتمالاً برای شماهم پیش آمده که بر اثر پوسیدگی یا شکستگی دچار دندان درد شده باشید و مورد درمان کانال ریشه دندان قرار گرفته اید.پس از انجام مراحل درمان کانال ریشه دندان یا به عامیانه عصب کشی، ساختار دندان تضعیف شده و دیگر کارایی قبل را نخواهد داشت.روکش دندان Dental Crown سرپوش سرامیکی یا فلزی می باشد که برروی دندان ها با تخریب گسترده جهت محافظت از آن ها مورد استفاده قرار می گیرد.
کامپوزیت ماکروفیل
کامپوزیت ماکروفیل
اولین نوع کامپوزیت هایی که وارد بازار شد، کامپوزیت ماکروفیل بود که به کامپوزیت های درشت دانه معروف بودند. با ظهور کامپوزیت ماکروفیل بسیاری از مشکلات دندان را می توانستیم برطرف کنیم و در آن زمان یک پیشرفت بزرگ محسوب میشد.از کامپوزیت ها برای پوشاندن پوسیدگی دندان، شکستگی، ترک خوردگی و زیبایی دندان ها استفاده می شود و امروزه انواع مختلفی دارد که باید متناسب با دهان و دندان شما انتخاب شود.
نصب لمینت دندان
نصب لمینت دندان
نصب لمینت دندان حتماً باید توسط دندان پزشک متخصص دارای تجربه و با مهارت انجام شود، تا فرد در آینده دچار مشکل نشود.درضمن نصب لمینت باید با مشاوره دندان پزشک صورت بگیرید، درغیر این صورت عواقب آن برعهده خود شخص خواهد بود.پزشک متخصص تشخیص می دهد که دندان های شما برای نصب لمینت مناسب است یا شما باید از راهکار های دیگری برای ترمیم دندان های خود استفاده کنید.
بلیچینگ وایت اسمایل
بلیچینگ وایت اسمایل
اگر دندان های شما دچار مشکلاتی مانند تیرگی یا تغییر رنگ به زرد شده است، می توانید از بلیچینگ وایت اسمایل برای سفید کردن دندان های خود استفاده کنید.بلیچینگ وایت اسمایل یکی از معروف ترین و معتبرترین بلیچینگ های دندان می باشد که طرفداران بسیاری زیادی در ایران دارد.بلیچینگ وایت اسمایل تیرگی و زردی هایی که با گذشت زمان و براثر مواد رنگدانه دار مانند قهوه، نوشابه، چای، توت فرنگی و حتی گوجه فرنگی ایجاد می شوند را ازبین می برد.
کامپوزیت میکروفیل
کامپوزیت میکروفیل
کامپوزیت های ماکروفیل نخستین کامپوزیت هایی بودند که وارد عرصه دندانپزشکی شدند و پس از مدتی با مشکلاتی مواجه شد و کامپوزیت میکروفیل پدید آمد.کامپوزیت های میکروفیل جایگزین کامپوزیت های ماکروفیل شده بودند و این کامپوزیت توانسته بود تا معایب کامپوزیت ماکروفیل برطرف شود.کامپوزیت دندان میکروفیل به کامپوزیت ریز دانه معروف می باشد و ذرات تشکیل دهنده ی آن کمتر از 100 نانومتر می باشد.
کامپوزیت هیبرید
کامپوزیت هیبرید
کامپوزیت هیبرید پس از کامپوزیت های ماکروفیل و میکروفیل ساخته شدند و در دو نوع میکرو و نانو وارد عرصه دندانپزشکی شد.کامپوزیت های هیبرید به خوبی توانست جای کامپوزیت های ماکروفیل و میکروفیل را پر کنید و در حال حاضر هم از آن به خوبی استفاده می شود.این نوع کامپوزیت ها بر خلاف کامپوزیت های قبلی، ذارتی بین 10 تا 50 میکرومتر دارند که یک مزیت به شمار می رود.
11 اصل برای حفظ سلامت دندان ها
11 اصل برای حفظ سلامت دندان ها
سلامت نیوز: چند ساله‌اید و چقدر بابت سلامت لثه و دندان خود آسوده خاطر هستید؟ آیا دندان‌های شما هم جزو 200 میلیون دندان نیازمند درمان است یا جزو افراد 35 تا 44 ساله ایرانی هستید که بین یک تا 13 دندان کشیده، پُر یا عصب‌کشی شده دارند؟ شاید هم جزو گروه اقلیتی باشید که بهداشت دهان برای آنها بسیار مهم است و با رعایت اصول بهداشتی در این زمینه حاضر نیستید بخشی از درآمد خود را صرف هزینه‌های گزاف ترمیم دندان‌های خود کنید؟ به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم آنلاین، تقریبا سه روز پیش با خانمی همصحبت شده بودم که از هزینه‌های بالای دندانپزشکی گلایه می‌کرد. پزشک اعلام کرده بود، برای کشیدن دندان‌های عقل و سه مورد ایمپلنت مبلغی حدود 15 میلیون تومان باید پرداخت کند.
اهمیت کامپوزیت دندان
اهمیت کامپوزیت دندان
اهمیت کامپوزیت دندان امروزه بسیار مهم می باشد و با پیدایش کامپوزیت ها بسیاری از مشکلات دندان ها برطرف شد و روز به روز این حرفه پیشرفت کرد.در گذشته که کامپوزیت ها هنوز وارد بازار نشده بودند مردم با مشکلات بسیاری برای دندان های خود مواجه می شدند و برای درمان آن هیچ راهی وجود نداشت.کامپوزیت ها یک نوع ماده خمیری شکل می باشند که بر روی دندان ها گذاشته می شوند تا دندان های شما را به طور مرتب و زیبا نشان دهد.