شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید

با توجه به  نوسانات ارزی، خواهشمند است جهت اطلاع دقیق از موجودی کالاها و همچنین قیمتِ بروز، لطفا قبل از خرید، با کارشناسان فروش، تماس حاصل فرمائید. (۰۹۱۲۴۴۳۸۰۴۴ آقای علی سوری)

کامپوزیت

کامپوزیت

کامپوزیت

یکی از روش های لمینت دندان، کامپوزیت می باشد که یک نوع ماده ی خمیر مانند می باشد که برای ترمیم پویسیدگی دندان ها و زیبایی آن از استفاده می شود. برای انجام این کار دندان ها را به میزان بسیار کمی میتراشند و در برخی موارد نیاز به انجام این کار نمی باشد و پس از آن وارد مرحله ی بعد می شوند. امروزه کامپوزیت دندان به کمک مردم آمده است به طوری که اگر شما میخواهید پوسیدگی و خرابی های دندان خود را بپوشانید یا آن ها را ترمیم کنید، می توانید از این روش استفاده نمایید. در اغلب موارد برای زیبایی استفاده می کنند که به این نوع کامپوزیت ها نوع ونیر گفته می شود که جنبه ی زیبایی دارد. اما در برخی از موارد نمی توان از کامپوزیت استفاده کرد و برای افرادی که دندان های نامرتب و روی هم  دارند ابتدا نیاز به ارتودنسی دارند.   

مزایای کامپوزیت دندان

در صورت آسیب کامپوزیت می توانید با مراجعه به دندانپزشک مورد نظر آن را ترمیم نمایید. ترمیم کامپوزیت در زمان کوتاه و بسیار آسان می باشد. برای ترمیم کامپوزیت ها نیازی به استفاده از داروی بی حسی نمی باشد مگر در موارد حساس. کامپوزیت از استحکام بیشتری نسبت به لمینت برخوردار است. شکل و فرم دندان ها به طور طبیعی حفظ می شود.

معایب و عوارض کامپوزیت دندان

در برخی از موارد کامپوزیت دندان همیشه دارای مزیت نمی باشد و ممکن است فردی که  انجام میدهد به دلیل حساسیت با مشکلاتی مواجه شود. این مشکلات می تواند از قبیل آسیب به مینای دندان در زمان تراشیدن باشد که ممکن است زیبایی را فدای سلامت دندان کند. مشکل دیگری که می تواند به وجود آورد آسیب به لثه می باشد که اگر این کار زیر نظر یک دندانپزشک متخصص انجام نشود می تواند آسیب های غیر قابل جبرانی را به دندان شما وارد نماید.

 

کامپوزیت دندان

 

انواع کامپوزیت دندان

 

  • نانو کامپوزیت
  • کامپوزیت هیبرید
  • کامپوزیت میکروفیل
  • کامپوزیت ماکروفیل
کاربرد کامپوزیت دندان
  • ترمیم دندان های شکسته شده
  • پر کردن فضای خالی بین دندان ها
  • پر کردن دندان های جلویی
  • ترمیم و اصلاح ترک خوردگی
  • بد فرمی و بد رنگی دندان ها
مراحل انجام کامپوزیت دندان
  1. ابتدا در صورت نیاز باید کارهای زیبایی و درمانی بر روی دندان انجام شود.
  2. سپس در صورت نیاز یک نوع کامپوزیت موقتی گذاشته می شود و در صورت تایید می توان درمان را شروع کرد.
  3. پس از ان انتخاب رنگ لمینت دندان صورت می گیرد.
  4. در این مرحله ایزوله کردن، اسید زدن و شست و شوی دندان ها صورت می گیرد.
  5. سپس با استفاده از انواع کامپوزیت دندان، پزشک شروع به انجام ونیر کامپوزیتی می کند.
  6. مرحله ی بعد پالیش کردن و تکمیل ونیر کامپوزیتی می باشد.
  7. و در آخر شست و شوی فیزیولوژیک لثه پس از درمان انجام می شود.
انواع مارک های کامپوزیت

مارک آی پی اس  از بهترین مارک های کامپوزیت دندان می باشد که اکثر بیماران هم از این نوع استفاده می نمایند. که جهت تهیه آن با بهترین قیمت می توانید از فروشگاه تجهیزات دندانپزشکی ما خریداری نماید.

قیمت و هزینه کامپوزیت دندان

اکثر بیمارانی که می خواهند کامپوزیت  انجام دهند از هزینه های آن اطلاعی ندارد و نمی دانند که هزینه های کامپوزیت دندان به چه صورت شکل می گیرد. قیمت کامپوزیت دندان به معیارهای مختلفی از جمله میزان آسیب دیدگی دندان، نوع کامپوزیت، تعداد دندان های آسیب دیده، نوع مواد مصرفی و ... بستگی دارد. تمامی عوامل مهارت، تجربه دندانپزشک، دستمزد دندانپزشک، سابقه، معاینات، روش های درمانی و منطقه جغرافیایی در قیمت و هزینه ها تاثیر گذار می باشد.  

جهت اطلاعات بیشتر در مورد کامپوزیت و قیمت های آن می توانید با همکاران ما تماس گرفته تا شما را در این زمینه راهنمایی نمایند.

 

خرید بلیچینگ و بلیچینگ دندان

انصراف از نظر